Emma Jonsson

Resumé
Ja, vad har hänt de senaste dagarna då?
 
Fick ju som sagt långhelg och åkte då hem, riktigt skönt med sovmorgon och bara ta det lugnt :) Lyckades i alla fall göra klart ett skolarbete, fast jag hade kunnat göra fler .. :/ 
 
I fredags kväll bar det av in till stan med mamma, pappa och lillebror, lämnade av mamma och pappa på flygplatsen. De to flyget ner till Stockholm och i tidigt i lördags morse åkte de till Gran Canaria för en vecka, men vi fick inte följa med den här gången.. Bara liiiite avis ;) Innan vi åkte hem, ville Nicke till Max för milkshake, så han bjussade mig på en :) 
 
I lördags blev det att packa ihop och sedan åka upp med Trolla till momma, va riktigt fint väder, så var ute p åen lång promenad med momma och Trolla och sen passade jag på att köra lite agility med Trolla och hon kom ihåg vad hon skulle göra, fast vi bara kört en gång förut :) Masserade 2 stycken på lördag kväll och sov över, masserade även 2 stycken på söndag och sen blev det en lång promenad innan middagen, åkte hem på kvällen :)
 
Idag tog jag bilen in till stan, det hade snöat 1 dm inatt och sen yrde snön när man åkte in.. Fick köra 80 nästan hela vägen, för kunde inte köra om bilen framför eftersom jag knappt såg hans baklysen när det var som värst.. Men idag fick jag min studentmössa!! Härligt, fast tycker inte jag riktigt passar i den, ser lite bättre ut om jag ler ;) Men ska prova fixa håret någon dag som jag vill ha det på studenten och prova!! ;)