Emma Jonsson

Fredag, 13 november
Blev inget Kreta i år, på grund av Corona hade det blivit en väldigt kort säsong. Så valde att inte åka, då jag fick tag i ett jobb över sommaren. Är fortfarande kvar och arbetar på kundtjänst. Trevlig arbetsplats och kollegor, men fokuset som vi har på siffror, samtalslängden och försäljningssiffror är inte min grej. Så det lär nog inte bli en långlivad karriär, men det är ett jobb och jag behöver pengarna.
 
Har också börjat jobba extra på ett spa, så börjat göra behandlingar igen. Har saknat miljön och göra behandlingar så mycket, men tror inte att jag skulle kunna göra det på heltid i framtiden. Inte med allergier och sen handeksemen jag fått efter att ha börjat med denna inriktningen. Har fått några salvor från läkaren, så just nu ser mina händer jättefina ut, så jag håller tummarna att jag kan behålla dem så i vinter :) Men härligt ändå att få jobba med det då och då för att behålla kunskapen.
 
Jag har också börjat en utbildning på Hermods för att läsa till Administratör. Funderar lite på ekonomiassistent, men saknar en mattekurs för att läsa det och kände att detta var en bra start och komma in i plugget igen och sen har det liknande det jag vill hålla på med, så kan jag fundera på om jag verkligen vill läsa upp matten.
 
Mörkt ute, blir segare i kropp och knopp, men så mysigt med alla dessa tända ljus och har faktiskt redan hängt upp julgardinerna. Köpte ett par mörkröda med glitter i, så mysigt blev det. Men själva julpyntet, får vänta till december. Men börjar bli så pepp, på jul och julmusik och vill verkligen göra allt för att få den känslan igen. Mycket svårare nu som vuxen. Har dock införskaffat en tekalender och en adventskalender från Lyko, så det blir lite mer roligare också
 
Ta hand om er!