Emma Jonsson

Lördag, 17 mars
Lite bilder från veckan som gått
 
 
Vi har börjat med färganalys och ska snart lämna in ett individuellt arbete på det. Egentligen bara en rolig grej med massa pysslande, så får se vad jag lyckas få ihop till slut..
Ska bli spännande att se vad jag blir för årstid, då vi var för många och jag hamnade i en av de grupperna som får vänta tills nästa vecka, men det är ju snart! Ska bli väldigt intressant då jag gjorde en färganalys på gymnasiet, och då blev jag en höst. Men alla hittils, även läraren säger att jag definitivt en vår och absolut inte en höst. Förstår inte hur det kan vara så, eller blev det helt fel när den gjordes i gymnasiet. Dock är det ändå iaf 6 år sedan, men man ska inte kunna byta.. 
 
 
 
 
Så skönt att få fransar och bryn färgade så man syns lite mer! Kan ju också säga att jag inte är så här blek på riktigt! Min kamera gjorde mig nästan lika vit som t-shirten!!
 
Följde med en klasskompis till Mr Cake, så nu har jag varit där också! Så jäkla mysigt cafe och de såg ut att ha mycket gott! Köpte med en bit salted caramel tårta som jag tog med på skolan dagen efter, så vi hade något gott på eftermiddagen. Riktigt god! Och nu är vi mer sugen på att gå dit och äta någon gång och kanske prova en våffla eller milkshake