Emma Jonsson

Match #16
När jag satt och åt middag med mamma och pappa, ringde mobilen.. Kände inte igen numret och när jag svarade, så visade det sig att det var en tjej från APiA kontoret i USA.. 
 
Handlade nämligen om min 16e matchning. De har visst en katt och det står ju som sagt i min ansökan att jag är allergisk mot katter, så innan de matchade med mig, ville de veta att jag skulle vara okej med det, vilket jag ändå är, eftersom jag har ganska lätt allergi :P 
 
Den här familjen är släkt med matchning #14, som jag inte skrivit så mycket om eftersom jag gillade dem jättemycket och det stod mellan mig och en annan tjej, och efter ca 2 veckor med skype och massa mailande valde de till slut den andra. Mamman hade visat mamman i match #16 min profil, och då ville hon kontakta mig, så nu när det inte blev något med match #14, så hörde de äntligen av sig! :)
 
Familjen består av mamman som är från Texas, pappan som är född i Panama och uppväxt i Los Angeles. Mamman judisk, pappan katolik. De har två barn, dottern har ångest också, vilket jag inte vet så mycket om, men kan ju alltid ta reda på mer om det och föräldrarna kan säkert berätta mer också :)
 
Stat: Colorado
Barn: Flicka 5 år och pojke 3 år
Djur: En katt