Emma Jonsson

Påsklov
De senaste veckorna har bara rasat iväg, men det kan ha med att vi haft så fullt upp med vårt UF företag Pärlbus UF :) Och äntligen är mässan över!! 
 
I måndags mellan 17-20 fick vi komma och fixa montrarna, det blev middag från subway och snabbt fixa liknande färger på kläder och fixa en växelkassa. Montern blev väl ändå hyfsat klar..
 
Tisdag öppnade de redan klockan 7, men vi i mitt företag sågs på skolan runt 9 och skrev ut broschyrer. Direkt ner till mässhallen, fixa det sista på montern och ställa upp våra produkter.. Vi gör pärldjur för er som inte visste det :) Var tvugna att gå därifrån 11, så vi åkte upp på Donken på Lillänge och käkade lunch tillsammans med Ida och Linette. Blev sista lilla stunden att prata och ta det lugnt innan mässan började klockan 12, och vi hittade till slut en parkering ch kom in i lokalerna lagomt till att de öppnade mässan.. ;) Stod där hela dagen, det var mycket folk, varmt, hög musik. Fick också göra en snabbsväng upp på skolan, för att skriva ut mer broschyrer och sedan blev det middag på Mr Husman runt 16.30 :) Mässan stängde 18, och 18.15 var det dags för prisutdelningen.. Vi vann inte något, men Lina V och Ingela från klassen vann ett 3e pris :) Det var mest företag från Wargen som vann och då mest samma företag.. Skyndade tillbaka till lokalen och började riva vår monter och packa ihop.. Kom hem runt 20.30 och hade väldigt ont i fötterna kan jag säga!! En bild på vår monter :)
 
Sedan igår, stod vi på Hagvägen 35, för Basse On Tour hade sitt avslut där och eftersom vi stödjer Basse Stiftelsen fick vi ha ett bord där :) Riktigt mysig dag med fint väder!