Emma Jonsson

Fredag, 30 maj
Jobb 7.30-17.15
 
Började imorse med Fin och Grant, fixade snack, lekte lite och sen åkte A och Fin till skolan.. Jag och Grant, hade Jenna med E & R över och barnen lekte en stund innan fotbollen!
 
 
Hämtade upp Fin runt 12 och åkte sedan till noodles för lunch med J, E och R! Barnen var ganska stökiga, så det var tur att det var en restaurang som ändå är ganska högljudd och mycket folk kring lunchtid! Sedan hem till oss och lekte ett par timmar innan det blev dags att åka till Lowry för E och Fin hade blivit medbjudna till G och göra mani/pedi, vilket Grant också slutade med att han gjorde :) Egentligen så målade de bara naglarna och tårna och inte en full mani/pedi, men barnen gillade det och Grant ville också och fick gröna naglar! Tycker det är roligt att han också gör det och att det behöver inte vara en tjejgrej! Så länge han tycker om det och vill göra det så är det okej. Har märkt att det är inga barn som kommenterar eller retar för det, utan de är mest "Åh, vilken fin färg" eller något sådant.. Det är mer vuxna som verkar lägga märke till det och göra en större grej utav det :/
Hade kunnat ta mani/pedi själv, men lär nog åka tillbaka dit någon annan gång och prova, då mani/pedi där gick på 35 dollar, ca 250 kr och andra stället jag gjorde pedikyr på sist, kostade 35 dollar för bara det! 
 
När vi väl kom hem igen slutade jag, så det var en chill dag, men skönt! :)