Emma Jonsson

Måndag, 25 februari
Vi gjorde det! Äntligen är ett år av slit, svett och tårar över! 
 
Förra måndagen var det dags för det skriftliga provet, men det kändes inte super efteråt.. Kunde inte riktigt säga om det gick bra eller dåligt.. Sen har det varit full fart hela veckan! Mycket kunder bokat, men skulle tro att det är för att de ville hinna gå innan vi slutade och också pga att det kommer vara stängt torsdag-måndag. Så nya 2orna kommer ha en del att göra första veckan också :)
 
I tisdags kom jag och Linnea tidigare och så gjorde hon lashlift på mig, så jäkla sönt och fick fransar och bryn färgade också! Det blir så stor skillnad!! Jag gjorde på henne i lördags, men vi hann inte båda då, men det löste sig ändå :)
 
 
Usch, vad stora porerna blir i denna inzoomning :/
 
I torsdags var det dagr för cidescostäd. Det blev en riktigt lång dag, 8-18.30.. Men det blev ju fint iaf! I fredags var vi lediga, men började dagen med utbildning med Dermaceutic och sedan blev det en sväng på Sephora innan jag åkte till Arlanda för att lämna in min badge och uniform. Kändes lite sorgligt, speciellt då jag inte sa hejdå till flera av de jag jobbat med då jag inte jobbat sedan december.. Men tyvärr blev det så med allt med skolan.. Jag har jobbat på Arlanda sedan 2016, först med flygplansstädning till sommaren 2017 och där bytte jag i maj över till incheckning på Menzies Aviation
 
Och i lördags var det dags för min cidesco examen! Var så jäkla nervös och det kändes så bra när det var över! Vi firade med lite champagne och sedan blev det en tidig kväll då jag sovit riktigt dåligt hela veckan! Kändes okej, men var en del saker som gick mindre dåligt. Och igår, söndag var det dags för examenscermoni. OCH VI ALLA KLARADE DET!! Så jäkla skönt! Så blev lite champagne och jordgubbar och choklad, och diplom. Sedan drog vi ut allihopa och käkade middag tillsammans på Aubergine, blev en riktigt god burgare!