Emma Jonsson

Fredag 28 april
Över 1 månad sedan jag sist skrev.. Har fortfarande inte fått upp något inlägg med semesterbilder, får se om det blir något. Jag är inte så motiverad längre, men kom på just nu att jag kanske skulle skriva ett inlägg. Blir förmodligen det sista från Kantorsgatan, där jag bott sedan mitten på juni 2016. Blev så att jag sa upp lägenheten då hon jag delade med hittade något eget och jag vet att de ska renovera här, men det verkar ha blivit framflyttat. Och jag orkar inte med stressen att leta en ny rumskompis för att kanske bli uppsagd om en månad eller två, bara för att det då är dags för renovering. Så har därför hittat mig ett nytt boende. Kommer bli inneboende igen. Ser inte supermycket fram emot det då det kommer bo 4 andra i huset, men hyran är ca 1000 kronor mindre i månaden, plus att jag har ett eget badrum! 
 
Så har alltså varit utomlands 2 veckor i mars. Kom hem och jobbade på Sodexo, sedan börjat en check in kurs, då jag kommer jobba som check in agent i sommar för Menzies (så länge jag klarar slutprovet!!). Jag åkte hem en helg och hälsade på och hämtade en bil som jag kommer få ha här nere. En Opel Astra från -98, men har nu gått 10000 mil och ser hur fin ut som helst! Liten och söt också ;) 
 
Idag var min första dubbelgång som check in agent. tror jag ska ha 8 pass och sedan blir det slutprov och efter det får jag sitta själv. Riktigt nervöst kan jag säga!! Jobbade med en tjej som är leadagent idag och alla sa att morgonpass med ett av flygbolagen jag kommer ha var inte bra för det inte händer något, men vi har haft fullt upp hela dagen och det uppstod bara massa fel som, saknade passagerare, systemfel, förseningar och liknande. Men jag har fått prova att checka in och lärt mig en hel del, faktiskt riktigt intressant :) Fick till och med göra en handskriven biljett, vilket är väldigt ovanligt!!