Emma Jonsson

Måndag, 31 juli
Sista dagen i juli! Känns som att sommaren bara flugit förbi, vädret är ok. Soligt, men molningt och hyfsat varmt. Det är synd att det varit en hel del moln, blåst och regn denna sommar.. Men kanske inte gör så mycket när man jobbar inomhus, men det hade ju varit roligt med findagar när man är ledig. 
Ska i alla fall jobba idag, 15-23. Så gjorde en tacoomelett till brunch. Hade rester kvar från helgen, och det blev riktigt gott. Har fuskat med frukost ett tag nu och jag vet inte varför jag inte gör en omelett eller bara gröt, för det tar inte länge och jag att man står sig länge och orkar dagen. Men kan ju alltid försöka förbättra det. Det funkar de dagar jag har eftermiddagspass, men inte när jag har morgonpass. Vilket jag tror jag börjar med igen nästa vecka.. 
Jaja, nu ska jag njuta av sista veckan med kvällspass, för morgonpassen sätter mig ur balans. Vill sova på eftermiddagen och även om jag klarar hela dagen utan en quick nap, så har jag svårt att sova hela natten, på något sätt rubbas det till jag till slut kraschar. Har inte lyckats hitta en bra rutin än, men jag jobbar på det. Inser mer och mer att jag mest troligt är en kvällsmänniska. Jag har så mycket lättare att vara uppe länge ;)