Emma Jonsson

Fredag, 30 december
Tänk att 2016 snart är över?!? Jag kan inte förstå hur snabbt det här året har gått. Det känns som jag säger det varje år, men det känns bara som att tiden går snabbare och snabbare!! Några nyårslöften tänker jag inte ha, jag brukar ändå inte vara bra på att hålla dem, det går bra under ett par veckor och sedan rinner det ut i sanden, och då får jag ofta dåligt samvete för att jag inte klarade dem.
 
2017 har jag ett mål, egentligen är det väl kanske inte ett löfte, men det känns som om det är en bra inställning. Jag har som mål att göra mer saker som gör mig lycklig! Det finns så mycket saker som jag ibland känner att jag skulle vilja göra, men som jag själv tänker igenom olika scenarion och till slut gör att jag hoppar över det. Sedan om jag provar mer saker, så kanske jag inser att det kanske inte var så roligt som jag tänkt mig, just för att det inte är min grej. Men om jag inte provar så får jag inte veta eller hur? Och rätt vad det är så kanske jag hittar något som kanske jag har trott inte riktigt är min grej, men som är väldigt roligt och som jag mår bra av
 
Gjorde en test som kom upp facebook, brukar ofta skippa dessa eller åtminstone inte dela, men tyckte att det här var ganska bra saker :)