Emma Jonsson

Fredag, 29 augusti
Jobb 11.30-17

Tog och åkte på posten innan jag började idag och hämtade it. Mitt svenska bankkort som pappa skickade, då de stängde mitt gamla.. Tog faktiskt inte så länge och var riktigt enkelt :)

Hann tom med till barnens skola tidigare, så kunde gå en liten promenad innan jag hämtade upp Grant! Vi åkte till Nature and Science museum, åt först lunch där och sedan gick vi till rymddelen.. Ashley hade ingen skola idag, så hon var hemma och gjorde skolarbete, så vi var därför ute, för annars skulle Grant varit i vägen.. Han leker gärna för sig själv, men det är ganska högljutt ;)

Åkte hem och fixade snack, A tog Grant till OT och jag åkte och hämtade upp Finley lite tidigare och så åkte vi till terapeuten.. Gick hur bra som helst att lämna av henne! Var tydligen terapeutens ide att jag skulle lämna Gin, för tydligen hade det inte gått så bra de sista gångerna och A får sitta utanför iaf.. Men gick då hur bra som helst och de fick mycket gjort! Men som sagt, Hur Fin agerar mot mig är inte samma som mot A..

A och G kom dit och vi bytte så jag tog med G hem.. Tog dock lång tid, så vad som brukar ta ca 15-20 min, tog nästan en timme! Så de kom hem inte så långt efter oss

Hjälpte till och diskade efter jag slutat och träffade deras gamla Au Pair, som kom förbi en liten stund med en tjej som hade gått i Finleys gamla klass.. Har också lyssnat en hel del på en ljudbok.. En amerikansk deckare tror jag man kan kalla det ;)