Emma Jonsson

Fredag, 8 januari
Jag är tillbaka nere i Uppsala! Är så himla trött! Sov dåligt igår natt, trodde jag skulle sova på tåget ner, men kände att jag behövde göra klart en uppgift först.. Snacka om tid det tog, uppgiften blev längre än jag hade väntat mig och så tog det mycket längre tid också.. Blev klar ca 1 timme innan vi kom ner till Uppsala
 
Provade något nytt, Snälltåget. Gick ju hur bra som helst :) Tydligen så är det ett tåg som bara gå under vintersäsongen och då går det från Malmö-Stockholm-Uppsala till Östersund-Åre-Duved. Plus att en biljett var ca halva priset från SJ's tåg. Varmt och skönt var det också, då jag hade en fönsterplats och satt bredvid elementet ;) 
 
Igår skjutsade mamma o Nicke in mig till stan, var en sväng på biblioteket, handlade lite fika till resan och sedan var vi och åt middag, lite nervöst att tåget skulle bli försenat eller liknande, då det var riktigt kallt igår. Men allt gick som det skulle, vi blev dock lite försenad, så vi kom till Uppsala 23.10 istället för 22.55. Men det var bara bra, då bussen hem gick 23.20, så behövde jag inte vänta så länge i kylan :)
 
 
 
Fick ett ryck igår kväll/inatt och packade upp alla mina saker, bäddade sängen (och fick använda mina nya kuddar, som är fantastiska!!) och sedan fikade, så klockan var närmare 4 innan jag kom i säng.. Och så började de i gruppchatten för grupparbetet strax före 10, så då blev det lite prat om hur vi ska göra med grupparbetet!
 
Idag skulle jag ha tagit mig på Blåsen en sväng och pluggat en stund, och sen avslutar jag väl kvällen med en träff med min faddergrupp inför insparken :) Vi skulle träffas ikväll och börja prata lite och lära känna varandra innan allt drar igång, den stora fadder kickoffen är imorgon :)