Emma Jonsson

Lördag, 14 oktober
Sovmorgon idag! Så jäkla skönt!! Jag har även fast jag varit ledig fortfarande gått och lagt mig rätt så tidigt och gått upp runt 6.. Men imorse sov jag till 9.30, fast jag jobbade ju till 22 igår och innan man är hemma, så det kanske inte är så konstigt. Jobbar 15-22 idag och sedan 11.45-22 imorgon. På måndag ska jag försöka laga fler matlådor och sedan börja packa. 
 
Har bestämt mig att jag ska flytta och har hittat ett rum i Sollentuna. Då blir det på rät sida Arlanda, och det kommer ta ungefär lika lång tid att ta sig till Arlanda och sedan ca 12 minuter till Stockholm. Det blir lika dyrt varje månad, men jag behöver bara 1 månadskort istället för att ha 2, vilket skulle göra att kostnaden blir mycket högre. Och eftersom jag inte riktigt trivs där jag bor nu, och ska ändå plugga i Stockholm till våren, så är det lika bra att flytta :) Så i slutet av november bär det av. Men innan dess måste jag sortera igenom vad jag vill ha kvar, vad jag ska sälja och vad jag ska ta med upp till norrland.. För ska åka upp en gång nu i november för att byta til vinterdäck och sedan blir det att jag åker hem till jul och då får bilen vara kvar där uppe för den behövs inte riktigt i Stockholm..
 
Just ja, igår började jag och mamma med en cleanse skulle man kunna säga att det är, men det är i 3 faser och första är på 28 dagar, utan salt, socker och färdigprocceserad mat. Och sedan är det i fas 2 och 3 att man stabiliserar maten, så man inte bara hoppar tillbaka till gamla vanor. Det är inte billigt och jag hoppas verkligen att det här kommer fungera, men än så länge känns det bra. Jag går inte runt hungrig, det enda jag har problem med är att dricka allt som de säger att man ska göra. Inte insett att jag förmodligen inte ens kommer upp i 1-1,5 liter vatten per dag, så att försöka få i sig 2 liter, är ganska jobbigt just nu.