Emma Jonsson

Fredag, 10 augusti
Vi har haft en helt okej vecka, känner att tiden bara går snabbare och snabbare, men sen har vi haft mer praktiskt nu på slutet istället för så mycket teori. 
 
Den här veckan fick vi vara några dagar i kundsalongen också! Hade dock ingen riktig kund utan 2orna hade bokat in sig, då det bara var 2 riktiga kunder som hade bokat. Men fick göra en klassisk helkroppsmassage och sen en klassisk ryggmassage. Kändes faktiskt rätt så bra :) Det jobbiga är att det varit rätt så varmt den här veckan och det känns inte som att ventilationen fungerar inne i skolans lokaler! Allt är så fuktigt och omklädningsrummet känns mer som en bastu! De har försökt få dit någon att titta på det, men de kommer och säger att det fungerar och sedan händer inget och det verkar ju inte fungera.. Så kan ju säga att efter mina massager så kändes det som jag flöt bort och min foundation smälte definitivt..
 
Var hemma och var sjuk en dag, men tror att det antingen berodde på att jag ätit något dåligt eller att jag hade vätskebrist, för efter att ha druckit massa vatten, en liten shot med salt och flera vätskeersättning så mådde jag ycket bättre! Fick en allergireaktion på morgonen mot något jag åt, men det konstiga är att det bara var saker jag ätit förut och som jag aldrig reagerat på. Men har nu bokat en läkartid, då vissa symptom satt i väldigt länge.. 
 
Idag hade vi håltagning hela dagen, rätt så chill dag, med först teori, sedan håltagning och ett prov. På eftermiddagen fick vi jobba med sådant vi ville träna på, så vi körde manikyr/lackning. Och sedan plugga lite till aromaprovet