Emma Jonsson

Österäng
Känns som om de senaste dagarna har spenderats på Österäng ;) Glömde nog skriva det, men var ledig i onsdags, igår hade vi avslutning med Jennie och Beret :) Skrev utvärdering, betygssnack och städade ur skåpen och självklart så blev det fika och glass också! :) 
 
12 samlades nästan hela klassen med Karin nere vid Jamtlibryggan, det var dags vår vår klassdag som vi i Hälsa & Kroppsvård fixat :) Vi grillade korv och marshmallows och sen hade vi dricka och massa frukt och kakor, var riktgt mysigt där i solen och vi lyssnade på musik och spelade kubb! :) Var där i ett par timmar, sedan drog jag, Anna och Louise på stan. Louise också hem ganska tidigt, men jag och Anna gick runt lite, så fick med mig en Hawaiian Tropic spf 15, ett par tights och ett par shorts :) 
 
Blev drive-in på Max och sedan satt jag och Anna på Österäng och käkade, pratade och tog massa bilder ;)
 
Vi åkte och kollade på ESMK10b slutkonsert The final countdown :) Riktigt duktiga!! Släppte av Anna, åkte hem och skulle packa ihop lite grejer, kollade mig i spegeln och jag var RÖD!! Hade tänkt dricka lite, men kände att nyktern blir bra, vilken butik har öppet 21.30? ICA MAXI!! Vi far dit nu!! ;) Så hämtade upp Anna sen åkte vi dit och köpte after sun och lite chips och sen till Österäng, där vi hängde med lite klasskompisar och kom hem 3 inatt igen... ;) Rolig kväll iaf!