Emma Jonsson

Fredag, 26 maj
Sitter och försöker räkna ut mitt schema, men tyvärr så har de inte skrivit ner vilka veckor utan jag har vecka 1-6 och under vilka datum det gäller, men tyvärr, så får jag inte det att gå ihop :/ Får hoppas att de lägger in schemat, så fort jag skriver på avtalet.. Tänkte gå dit på måndag efter TK dubbelgången och fixa det!
 
En annan halvjobbig sak, var bilverkstan idag. Hade tid kl 13, för felsökning. Det som skulle ta 1 timme, tog ca 2-2,5 timme.. För de hade problem med datorn och sedan kunde de inte riktigt konstatera vad felet var utifrån felmeddelandet. Och tändstiften som var beställt var så klart inte såklart inte de som kom utan något helt annat.. Men blev ju lite billigare än vad som först stod på papret, så det var ju ett plus i alla fall! 
 
Sen har jag hjälpt grannen med att bygga lite möbler, gick ju riktigt bra och snabbt när vi var två! :) Ska ta och äta upp min middag och sedan plocka i ordning för imorgon, ska jobba på Sodexo. Inte supermotiverad då det är mer fysiskt arbete och det är spått 26 grader imorgon!!