Emma Jonsson

Tisdag, 22 mars
Ganska trött just nu, blev en kort dag både igår och idag, men tidig start, så var tvungen att gå upp vid 5.30.. Håller på och packar just nu och försöker komma på allt jag behöver ta med mig hem, och sen ska jag nog ta och hoppa i säng! Tåget går inte förrän 9 imorgon, men tänkte upp och duscha först och sedan vill jag också vara ute i tid, så jag inte missar tåget, för det hade varit hemskt! 
 
Var en sväng till Stenhagen igår, provade lite kläder och beställde hem en ny vårjacka, så den lär väl komma den här veckan eller början på nästa, så får hämta ut den när jag kommer ner igen :) De hade nämligen inte den storleken jag ville ha i den mörkblåa färgen och svart kändes lite tråkigt då jag alltid har svart.. Men då bestälde de hem den åt mig, så det gick ju smidigt :) 
 
Snöade också imorse, vilket inte alls var kul, men det smälte bort nu under dagen, jag som tyckte om värmen som var för ett litet tag sedan och hade hoppats på att det skulle fortsätta så.. Får hoppas att det snart vänder igen :)
 
Försökte göra sådana här på förskolan, gick inte så bra, då färgen inte täckte så bra och ville heller inte riktigt fastna på ytan på mjölkkartongerna, så vi körde lite annat påskpyssel idag, men hade visst inga bilder på det? Eftersom jag var den "ordinarie" idag, så fick jag bestämma över vad som skulle ske både igår och idag, vilket är lite pirrigt! Hade tex en gammal förskollärare som hoppar in som vikarie lite då och då och en förskollärare som jobbat i 11 år på den förskolan, men är egentligen på småbarnsavdelningen, men jag fick bestämma allt och berätta vad de skulle göra.. Kan säga att jag kände mig lite osäker, men samtidigt är det ju jag som kan alla rutinerna