Emma Jonsson

Söndag, 21 februari
Det gick riktigt bra att jobba i fredags, de var ute en hel del, så det var skönt! Barnen målade bland annat i snön och så hade färgat is i hinkar och plasthandskar, så vi tog ut dem också, riktigt häftigt, tyvärr bröt några av händerna sina fingrar..
 
Igår kände jag för sovmorgon, så klart vaknade jag tidigt, och vid 7,30 klarade jag inte att ligga kvar i sängen längre, men fick ju en hel del gjort på morgon då istället :) Och sedan träffade jag Josefine på stan vid 16, så vi gick och fikade. Pratade i några timmar och gick sedan på bio och såg How to be single :) Tyckte den var riktigt rolig och en härlig film, och det var ett tag sedan jag var på bio, så det var också roligt! Däremot blåste det och började snöa på eftermiddagen och snöade hela kvällen, samtidigt som det var en massa slask, inte så härligt
 
 
 
Har inte gjort så mycket idag, tagit det lugnt och gjort några pdf filer av kurslitteratur, så jag har dem på iPaden och slipper släpa runt på tunga böcker. Och gjort lite av en spadag, hårinpackning och ansiktsmask, ganska skönt med en sådan dag också, och ladda upp för den kommande veckan! :)