Emma Jonsson

Onsdag, 29 oktober
Jobb 6.45-9.15 och 11.45-18
 
Blev en lång dag idag! Men Grant är ledig idag, imorn och på fredag.. 
 
Började dagen med att jag och Marilia körde Fin till terapeuten och hämtade Grant, sedan åkte vi hem och åt frukost, lekte lite med Blue och sedan var jag tvungen att åka till CCA för level 6.. Jag och Ashley hade kommit överrens om att jag ska gå till mina klasser, för att jag behöver timmarna och Marilia är här och det är bara ett par timmar det handlar om.
 
Väl hemma igen, packade vi badväskor, åkte till Walmart för att köpa snacks och Marilia en baddräckt, och sedan bar det av till rec center och vi badade i ett par timmar! Var väl mest i "strömmen", vilket efter ca 1 timme, så var man ganska yr.. Men lyckades övertala Grant att gå och göra lite andra saker också, som att åka i lilla rutchkanan, leka i "fontänen" osv.
 
 
Jag lagade middag och det blev köttfärssås och spaghetti, Ashley gjorde sparris med bacon och lök till, jag gjorde även en köttfärslimpa med ugnstrostad morötter och lök eftersom det var det vi hade ;) Men det blev iaf vldigt uppskattat och vi satt ner hela familjen och åt! Vilket inte händer allt för ofta då Gianni ofta jobbar sent..
 
A tog hand om Fin hela dagen för Fin hade en MRI och de skulle även dra vätska från ryggraden.. Så de sövde henne, vilket tog tid med uppvak och sedan var hon ganska vinglig och fick dessutom inte bada..