Emma Jonsson

Måndag, 30 september
Länge sen jag skrev något nu! Loggat in flera gånger och sedan bara loggat ut igen, då jag inte kände för att skriva något.
 
Flyttade från Stockholm bara några dagar efter examen och har sedan jobbat. Jobbar på ett spa och det är rätt så roligt. Men har börjat känna hemlängtan och saknar ett jobb där man är mer social. Jag har alltid tyckt att jag varit introvert och ganska osocial och klarar mig bra själv, men har sedan jag flyttat hit insett hur ensam jag känner mig. Har riktigt trevliga och roliga kollegor, men träffar dem knappt bara när vi börjar och slutar arbetsdagen.. Annars går vi mest om varandra.. Har kunder nästan hela dagarna och känns som att jag bara tar in en person, gör behandlingen och kanske pratar lite och sedan ut med den, bädda om och så tar vi nästa och så ser dagarna ut.. Visst har jag fått några stammisar, men de blir inte så ofta. 
 
Jag har börjat inse att det är skönt att vara ensam, när man alltid är social på tex skola eller jobb, så skulle gärna ha ett jobb som receptionist eller i butik, fortfarande gärna med produkter då jag tycker det är roligt och tycker också om att organisera och skylta :)
 
Så vi får se vad det blir i framtiden och man lär sig något av varje jobb! Drömmen i framtiden hade varit eget och jag vet! Det är precis lika ensamt, men vill inte arbeta med det på heltid utan skulle vilja ha det på deltid och sedan jobba med något annat, butik eller kanske plugga till något annat och kombinera det med ;)
 
Nu blev det ett hyfsat lång uppdatering, så får vi se när jag får lust att skriva något igen