Emma Jonsson

Onsdag, 18 april
Jag som hade stora förhoppningar med att försöka hålla bloggen igång, mest för mig själv för att kunna se tillbaka till. Men som med allt annat just nu, så är det bara skola och lite enstaka jobbpass som gäller!
 
Haft både bra och sämre stunder under de här veckorna och tiden går så förbannat snabbt! Vi är inne på vecka 8 redan, ca 2 månader av utbildningen har redan gått!! Det är otroligt mycket som ska göras och känner att jag inte har energi eller ork att göra saker.. Och jag vet att om jag går ner i vikt och börjar träna så kommer jag börja må bättre, för att jag orkar mer.. Men det är svårt att ta tag i, och hamnar lätt tillbaka i gamla vanor och ofta känns det bara misslykat. Men vi får se, ska ta en sak i taget och inga chock förändringar, så kanske det går bra det här!
 
Jag har varit otroligt nervös, då vi haft två stora prov, ett i mikrobiologi och ett i anatomi. Kändes inget vidare inför provet och har egentligen bara satsat på ett G och det är också vad jag kommer fortsätta göra framöver, då jag inte vill sätta ytterligare press på mig själv bara att få så bra betyg som möjligt! Men chockerande nog fick jag ett VG på mikrobiologin och ett MVG på anatomin!!! Är bara så chockad, då jag själv efter att ha gjort provet går där och känner mig så otroligt osäker. Som tur är, är det datorbaserade prov, så vi får reda på svaren direkt efter, eller ja, så fort alla gjort klart provet och vi haft en liten rast, då får vi reda på svaret. Så skönt egentligen, för då vet man hur man ska lägga upp den kommande veckan, behöver jag bara plugga till nästa prov eller måste jag plugga till ett omprov samtidigt..
 
Sen i måndags fick vi lite tråkiga nyheter, då det är en tjej i klassen som valt att hoppa av.. Och så klart är det den person jag tycker att jag kommit närmast och verkligen tycker om att umgås med.. Så klart finns det fler, men hon blev som en stöttepelare! Och hade heller inte fått någon indikation på att det här inte var riktigt vad hon hade tänkt sig.. Men känner ändå att det är en person som jag lätt vill hålla kontakten med, så får vi också hoppas att hon stannar i Stockholm, för då kan man ju ses utanför skolan och fortfarande hitta på vissa av de saker vi pratat om!
 
Tränat med en skalpell
 
Tränat med en credohyvel, dock blir det ju inte lika slät som med en skalpell, men det ska ju filas efter
 
Bastard burgers med min gamla roomie från Uppsala :)
 
Månadens signaturburgare The Lundburger
 
Quote från Eataly :)